Test de nieuwe GRAPHIT configurator van TRILOGIQ tijdens LOGISTICA 2017

Test de nieuwe GRAPHIT configurator van TRILOGIQ tijdens LOGISTICA 2017

TRILOGIQ Benelux biedt bezoekers de mogelijkheid om de recent gelanceerde configurator uit te proberen tijdens LOGISTICA 2017.

Experimenteer met de NIEUWE configurator op onze stand D086 in hal 04. Test hoe gemakkelijk het is om online nieuwe applicaties te ontwerpen en te bestellen. Kies daarbij zelf de kleuren en de afmetingen van het materiaal.

 

Ontdek LEAN Manufacturing innovaties die uw werkflow, productiviteit en werkomgeving kunnen verbeteren. Bezoek de Trilogiq Benelux stand D086 in hal 04, waar we enkele mooie voorbeelden van onze picking- en leveringsoplossingen zullen tonen.

 

LOGISTICA 2017 is de belangrijkste vakbeurs op het gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux, die twee keer per jaar georganiseerd wordt. Dit jaar wordt het evenement van 28 tot 30 november in Utrecht georganiseerd. LOGISTICA staat bekend om de positieve sfeer tussen de bezoekers en exposanten, waardoor de laatste editie in 2015 maar liefst 19 000 bezoekers aantrok.
Bezoekers ontdekken een ruim assortiment van innovaties en proefprojecten van marktleiders en exposanten van over de hele wereld. Daarnaast heeft Logistica ook een uitgebreid programma met onder andere seminaries en live demonstraties over de thema’s beweging, opslag, picking en levering. Registreer u gratis voor de vakbeurs via: https://www.databadge.net/logi2017/reg/log/?link=38ae4dd5b0354bf94129&lan=NL