Save workspace, go verticale!

TOAST RACKS

Verticale opslag (toast racks) in de productie en distributie kan een waardevolle troef creëren van wat ergonomische werkruimtes zijn. Grote hoeveelheden van de voorraad kan efficiënt opgeslagen worden, met name in omgevingen waar het belangrijk is om deze standaarden te volgen. Bijvoorbeeld in de farmaceutische, gezondheid en schoonheid verzorging sectoren.

Toast racks zijn een innovatieve opslag- oplossing die tot 80% meer plaats kan bieden op de werkvloer door horizontale opslag.

pallet-rackDeze applicaties worden ‘Toast Racks’ genoemd omdat ze de traditionele tafelgerei weergeven voor het serveren en doorgeven van toast aan tafel. De term ‘toast rack’ wordt ook gebruikt in andere sectoren, bijvoorbeeld bij spoorwegen en architecturale design, meestal gebruikt als afgeleide term voor objecten die lijken op dat toast rack.

Delicate items ontworpen voor verticale positionering zijn het meest effectief wanneer deze getransporteerd worden door onze mobiele ergonomische toast racks. Verticale opslag zal niet enkel de schade of verspilde ruimte elimineren, maar door de toevoeging van rollerbanen aan de basis, biedt dit een vlottere mobiliteit en zal ervoor zorgen dat het personeel met de producten kan omgaan met een minimale inspanning.

Toast racks kunnen worden geassembleerd om te schikken naar de specifieke vereisten van onze klant aan de hand van de verwisselbare componenten.

pallet-rack-detailApplicaties kunnen zeer snel worden aangepast met behulp van basisgereedschap met weinig of geen extra investering dus wanneer de handeling of productie proces moet aangepast worden kan ook je toast rack tezamen aangepast worden. Dit maakt van de rekken de ideale oplossing voor handelingen waarin aanpassingsvermogen, flexibiliteit en efficiëntie nodig zijn = verbetering en ondersteuning van de prestaties op de werkvloer.

Contacteer ons om te ontdekken hoe we jou kunnen behelpen met het besparen van plaats en het verbeteren van het productie proces met onze Lean Manufacturing applicaties.