Verminder kans op letsel bij uw personeel door proces gestuurde transportoplossingen

production-journey

Een flexibel en betrouwbaar rollenbaan systeem kan het verschil maken bij het verplaatsen van zware of moeilijk ladingen.

Zwaartekracht transporteurs zijn systemen met rollen, wielen of goten, waar objecten verplaatsen doormiddel van zwaartekracht of momentum, meestal gemonteerd op een iets gedaald hoek en dus gebruik maken van zwaartekracht om het product in beweging te krijgen. Personeel hoeft niet langer continu producten op te pakken en te verplaatsen, manueel werk wordt verminderd doordat een product ofwel zelf in de juiste positie schuift (indien horizontaal) of zwaartekracht het werk doet.

CONVEYOR ROLLER DETAILZwaartekracht rollenbanen zijn de eenvoudigste manier om ladingen snel van het ene naar het andere punt te verplaatsen. Slechts minimale inspanning is vereist in het transport van goederen het zij handmatig of doormiddel van zwaartekracht. Ze verbruiken geen stroom en bestaan uit ingesloten tracks voor het gebruik van de hand geduwd containers.

De meest economische en populaire methode voor het overbrengen van goederen over lange afstanden, ze bieden tal van voordelen voor de productie en verpakkingsindustrie; waardoor een veilige, snelle en efficiënte manier van transport van grote voorwerpen, zware goederen en pallets van het ene niveau naar het andere ontstaat, die, wanneer handmatig uitgevoerd, inspannend en duur zou zijn.
De reis wordt in kaart gebracht en bedrijfszeker in elkaar gezet, zodat onderdelen nooit afdwalen en assemblage altijd in de juiste volgorde gebeurt. Dit elimineert het risico dat producten op de verkeerde bestemming terechtkomen.
Werkstations met elkaar verbonden door transporteurs maken het proces zeer gemakkelijk te begrijpen en geeft voor het personeel een duidelijke route aan om te volgen. Fouten kunnen snel worden geïdentificeerd, kostbare productietijd wordt bespaart daar waar elke seconde telt.  Zonder de noodzaak om zware en onhandige voorwerpen manueel te hanteren, is het risico op letsel en schade onder personeel geëlimineerd.

rollenbaan-transportsysteem

Onze transportbanden kunnen bijna overal door onze gekwalificeerde technici worden geïnstalleerd. Alle soorten en maten, uitgerust aan uw individuele behoeften en geoptimaliseerd om de efficiëntie te maximaliseren in het beschikbare vloeroppervlak. Onze systemen zijn op maat gebouwd met modulaire componenten en bevatten veel geavanceerde functies die de veiligheid bevorderen en helpen bij het voorkomen van ongevallen. Oplossingen kunnen worden bedacht en gecreëerd om specifieke processen te ondersteunen en snel en eenvoudig worden geconfigureerd wanneer de eisen evolueren of verbeteringen worden geïdentificeerd.

Wij ontwerpen en installeren transportsystemen voor een breed scala van industrieën met een minimale verstoring van het productieproces.