Procesverbetering met vrijwel ononderbroken productie

productionline

Het aanbrengen van de nodige veranderingen in uw productieomgeving is belangrijk om gelijke tred te houden met de steeds toenemende vraag van klanten en de zich ontwikkelende industriepraktijken.   Dit kan echter een kostbaar risico lijken.

Idealiter wilt u uw productieprocessen verbeteren zonder de workflow te verstoren. De kant-en-klare oplossingen van Trilogiq Benelux zijn het antwoord op deze upgrades en dit zonder de bestaande activiteiten te verstoren.

‘Graphit’- en ‘Leantek’ oplossingen kunnen worden ontworpen, samengesteld, geleverd en als een complete toepassing worden geïnstalleerd. Klanten hebben de keuze om zelf te bouwen op basis van ons materiaal of gebruik te maken van het complete ontwerp en de bouwservice van Trilogiq. Dit kan u uiteraard aanzienlijk tijd besparen. Alle projecten worden volledig op maat gemaakt volgens de oplossing en exacte specificaties van onze klant.

Ons ontwerpteam maakt een ontwerp dat perfect aansluit bij uw prestatie- en productiebehoeften. De kant-en-klare service biedt een complete oplossing voor uw productieproces, inclusief werkstations, live opslag/ flow-racks en transportbanden, onderdelensupermarkten en trolleys die speciaal zijn ontworpen voor uw ‘lean’ productie-eisen.

Toepassingen worden ontworpen en gebouwd bij Trilogiq in Geel. Dit zorgt ervoor dat de impact op de workflow minimaal is of helemaal wordt vermeden.

Alle ontwerpen zijn ergonomisch en zijn voorzien van alles wat nodig is om een specifieke taak uit te voeren, geleverd ‘Just in Time’. Dit omvat vaak mobiele oplossingen met vooraf geïnstalleerde whiteboard- en monitorframes en diverse soorten onderdelen, waaronder schaduw- en waterfleshouders, enz. Onze toepassingspakketten bieden complete oplossingen voor bewegingszuinigheid, wat de bestuurder tijd bespaart, verwondingen vermindert en de productiviteit verhoogt.

De ervaring die we hebben opgedaan in vele industriële sectoren heeft ons de expertise gegeven om ergonomische kant-en-klare toepassingen te bouwen. Graphit- en Leantek producten zijn zo veelzijdig dat herconfiguratie snel en eenvoudig is wanneer het nodig is ‘down the line’, wanneer uw bedrijf groeit en u zich moet aanpassen aan nieuwe processen als onderdeel van uw doelstellingen voor continue verbetering.

De oplossing van Trilogiq, die klaar voor gebruik wordt geleverd en geïnstalleerd, is volledig functioneel, hoeft voor gebruik niet meer worden aangepast en kan volledig worden voorzien van alle gereedschappen en apparatuur die voor elke taak nodig zijn. Binnen enkele minuten bent u klaar voor actie.

Onze diensten omvatten: werkruimteplanning, bouwcoördinatie en de volledige installatie van uw toepassingen, klaar voor onmiddellijk gebruik. De oplossing voor het realiseren van uw value stream idealen!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw consultatiebezoek te boeken bij ons ontwerpteam.