Oplossingen voor Lean Manufacturing en Continuous Improvement

industry-solutions

Trilogiq biedt oplossingen voor elk onderdeel van de fabricage: van de lopende band tot de  distributie. Wij maken het onze klanten mogelijk om een omgeving te creëren waarbij een efficiënte productie mogelijk is die tot waarneembare prestatieverbeteringen en een hoger rendement leidt.

Onze modulaire systemen zijn zo ontwikkeld, dat ze een bijdrage leveren aan efficiënte productie en  cellulaire productie. Zodoende creëren ze zeer efficiënteergonomische en flexibele structuren om goederen in magazijnen, fabrieken en werkstations te etaleren, op te slaan en te vervoeren, inclusief:

 • Karretjes en Wagentjes  –  Op een gemakkelijke manier producten van A naar B vervoeren.
 • Flow Rack –  First in first out (FIFO) – Aan de achterkant laden, aan de voorkant weghalen. Aan de zijkant aanvullen en aan de voorkant weghalen. Deze werkwijze wordt op vele gebieden toegepast (zoals voorraadbeheer, productielijn en inpakafdeling) om voorraden van allerlei vormen, maten en hoeveelheden te voeren, afhankelijk van de unieke vereisten en  functies van de flowrekken.
 • Kanban Rack (2/3 bin system) – FIFO – Regelt voorraadbeheer en bevordert vervangingen.
 • Ergonomische Werkstations –  Bevat alle onderdelen en middelen op zeer korte afstand, die nodig zijn om het werk te kunnen voltooien.
 • Uitrusting Stations/Wagentje– Bevat alle onderdelen en middelen op zeer korte afstand, die nodig zijn om het werk te kunnen voltooien.
 • Toast Rack –  Een efficiënte oplossing die ruimte bespaart en grote, smalle of breekbare onderdelen op hun zijkant kan bewaren.
 • Complete Cellen – Werkstations en transportbanden die alles bieden wat nodig is om het werk op een efficiënte en effectieve manier te kunnen voltooien.
 • Transportband – Zware onderdelen verplaatsen en transporteren in de buurt van de productielijn om de snelheid te verhogen en ongevallen op de werkvloer te voorkomen.

LINESIDE SOLUTIONS

Als u gebruik maakt van onze oplossingen op alle gebieden van de fabricage kunnen die bijdragen aan de optimalisering van de compatibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Dit biedt ondersteuning aan de invoering van de standaardisatie. Onze oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik en er is niet veel tijd nodig om die onder de knie te krijgen. Ze zullen er ook toe bijdragen uw fabriek voortdurend op een consistente wijze te laten functioneren.

We streven er elke keer weer naar de juiste oplossing te bieden: meteen in eerste instantie!

Trilogiq concentreert zich op het behalen van de hoogste niveaus op het gebied van customer service. Wij streven er elke keer weer naar de juiste oplossing te bieden: meteen in eerste instantie. De investeringen in de installaties en machines in onze fabriek hebben ertoe geleid, dat we onze eigen processen aan de lopende band voortdurend kunnen verbeteren. Aldus bieden wij onze klanten de mogelijkheid zeer scherp concurrerende levertijden te genereren.

Modulaire systemen verlagen de ontwerpkosten van productielijnen, omdat de onderdelen niet duur zijn, maar wel gemakkelijk kunnen worden vervangen en beschikbaar zijn voor hergebruik. We kunnen oplossingen bedenken die ondersteuning kunnen bieden aan specifieke processen en die snel en gemakkelijk kunnen worden aangepast, mochten de eisen veranderen of verbeteringen worden gevonden.

Uw bedrijf zal profijt hebben van onze applicaties, omdat ze:

 • Mobiel zijn – gemakkelijk om te verplaatsen. Ideaal voor veranderingen op de werkvloer en om onderdelen van het magazijn naar de productie te verplaatsen.
 • Gemakkelijk in gebruik zijn – gemakkelijk om in elkaar te zetten en aan te passen.
 • Maatwerk – elke vorm en elke maat, zodat het ontwerp specifiek aan uw eisen voldoet.
 • Herbruikbaar zijn – onderdelen steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.
 • Modulair zijn – wanneer de eisen veranderen, kunnen de toepassingen overeenkomstig worden aangepast.
 • Gemakkelijk te verkrijgen zijn – alle producten zijn op een duidelijke manier geplaatst, geëtaleerd en verpakt.
 • Ergonomisch zijn – alles op zeer korte afstand, waardoor de werknemers zich minder vaak hoeven te bukken, strekken en omdraaien.
 • Efficiënt zijn qua ruimte  - zo weinig mogelijk ruimte in beslag nemen om alle relevante informatie te tonen, om zoveel  mogelijk onderdelen op te slaan en te bewaren en om de footprint van de productie-afdelingen en magazijnen te verbeteren. Op zijn beurt leidt dit tot een toename van de ruimte op uw fabrieksvloer en maximale winst.

Onze oplossingen bevorderen continuïteit en standaardisatie in de gehele productie-omgeving ten bate van uniforme en consistente werkprocessen en bieden toepassingen die gemakkelijk zijn in gebruik en die men snel onder de knie krijgt.

Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen en onze gratis consultatie en ontwerp service.

*Leveringsmogelijkheden – Gebruiksklaar, in pakketvorm of enkel als onderdelen. Leveringen zijn tegen kostprijs.