Oplossingen online configureren op GRAPHIT.com

h3>

TRILOGIQ geeft de toon aan met een geavanceerde visualiseringstool en e-commerce-platform.

Al bijna 30 jaar ontwerpen we maatoplossingen voor intern transport, in samenwerking met productiebedrijven van wereldklasse. Voor traditionele projecten zijn vaak bezoeken ter plaatse, overleg met technische teams en ‘sign-offs’ op meerdere niveaus vereist vooraleer een oplossing kan worden geboden.

Het toepassen van expertise op een uniek scenario is nu en in de toekomst een kernonderdeel van onze waarde. Voor grote of complexe projecten is dit niet meer dan normaal. Een aantal eenvoudige oplossingen past echter ook in een ‘standaard’ sjabloon – maar met specifieke afmetingen en opties.

GRAPHIT.com maakt gebruik van geavanceerde webtechnologie, waarmee een gebruiker deze ‘standaardoplossingen’ kan visualiseren en aanpassen. Hiermee beschikt de gebruiker onmiddellijk over een prijs en kan hij nagaan hoe diverse oplossingen eruit zien en ze delen met collega’s. Als een oplossing gefinaliseerd is, kan ze via een van onze filialen of rechtstreeks op de site worden besteld.

 

Koop online via uw laptop of pc. (De mobiele app is in ontwikkeling en wordt vermoedelijk in 2018 gelanceerd)

 

GRAPHIT.com biedt ons de mogelijkheid om eenvoudige oplossingen zeer snel en tegen een zeer concurrerende prijs aan te bieden. Dit vormt een aanvulling op onze kernactiviteiten, het bieden van maatoplossingen, en heeft reeds zijn nut bewezen voor interne teams tijdens de planningsfase.

Voordelen

  • Realistische, gedetailleerde 3D-weergave van oplossingen
  • Nauwkeurige aanpassing van afmetingen en materiaalopties
  • Eenvoudig en intuïtief te gebruiken
  • Directe prijs en volledige technische gegevens

 

Graag horen we van u wat u van GRAPHIT.com vindt, zodat we eventuele verfijningen of verbeteringen kunnen aanbrengen.

Start nu met configureren