Granja Mantiqueira stelt nieuwe normen voor eierboerderijen

8

Granja Mantiqueira stelt nieuwe normen voor de eierboerderijen in Zuid-Amerika. Het bedrijf wil werkruimtes optimaliseren om zo de werknemers betere werkomstandigheden te bieden.

De focus ligt op veiligheid, ergonomie en efficiëntie.

“We speurden de markt af naar een bedrijf dat kwaliteitsvolle oplossingen kon bieden met een goede service tegen lagere prijzen. Trilogiq heeft onze verwachtingen overtroffen met het leveren van robuuste, veilige, ergonomische en gebruiksvriendelijke oplossingen.”

Gustavo Adolfo medeiros Regiani (Senior Production Coordinator) Granja Mantiqueira

http://www.ovosmantiqueira.com.br

Kartonnen eierdozen – Trolley

Granja Mantiqueira behoort tot de agrarische sector in Zuid-Amerika. Het bedrijf werd opgericht in de late jaren 80 Itanhandu (MG) door zakenman Leandro Pinto met slechts 30.000 kippen.

Mantiqueira heeft de lat hoog gelegd binnen de Braziliaanse pluimvee-industrie. Het bedrijf bracht innovatie naar Brazilië dat reeds bestond binnen Europa. Momenteel telt het bedrijf 1900 werknemers en zijn alle processen geautomatiseerd. Vanaf het moment dat het ei door de kip wordt gelegd, tot het moment dat het in de gondels op de markt komt, wordt het product niet aangeraakt door mensenhanden. In 2000 werd Carlos Cunha, voormalig eigenaar van een supermarktketen met een sterke retailtraditie, lid van Mantiqueira. Dit had een grote invloed op de groei van het bedrijf en het openende ook nieuwe markten.

EGG CLEANING STATION
Trolley voor schoonmaak – en chemische producten (NIEUW)

Granja Mantiqueira investeert in een continue verbetering en wilde een deel van hun verouderde apparatuur moderniseren.

Ze wilden zich focussen op betere werkomstandigheden voor hun werknemers. Een omgeving die veilig, ergonomisch en efficiënt is. Het gebruik en de veiligheid zijn belangrijke factoren. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, goede service en reputatie zijn van het grootste belang voor Granja. Na het afspeuren van de markt, kozen ze voor Trilogiq Brazilië die oplossingen biedt voor het vervoer van de eieren in kartonnen eierdozen, de verpakkingsmaterialen en de chemische producten die worden gebruikt om de faciliteiten binnen het bedrijf schoon te maken

 

Gustavo Adolfo medeiros Regiani (Senior Production Coordinator) legt uit:

“Mantiqueira heeft de laatste jaren steeds meer en meer geïnvesteerd in technologie en oplossingen die zorgen voor een continue verbetering van onze processen, het optimaliseren van lay-outs en het verbeteren van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers.

Met een lopend Lean-project in onze vestiging in Mato Grosso, zullen we blijven zoeken naar praktische oplossingen om onze doorlooptijd te verbeteren en het afval te verminderen. We twijfelen er niet aan dat Trilogiq een geweldige partner zal zijn in deze nieuwe fase binnen de Mantiqueira-groep.”

Neem contact op met ons team voor meer informatie over het optimaliseren van uw werkruimte!

egg-trolleyegg-singlebox-trolley