Exclusief distributiecontract voor Noorwegen en Zweden.

Exclusief distributiecontract voor Noorwegen en Zweden.

(Tomas Hilding Trilogiq Nordic en Tomas Görhed, verkoopmanager bij Constructor werken samen op de Logistic-beurs in Kista (Stockholm)

 

TRILOGIQ Zweden heeft CONSTRUCTOR verwelkomd bij het team en een exclusief distributiecontract aangekondigd voor Noorwegen en Zweden.   Modulaire LEAN-oplossingen en -producten van TRILOGIQ zijn nu leverbaar in alle SCANDINAVISCHE landen!

Het in Göteborg gevestigde bedrijf CONSTRUCTOR werd in 1947 opgericht en is leider in Scandinavië voor opslag en logistiek. Ze hebben diverse grote klanten (waaronder Scania, Volvo, ABB, Toyota Handling) en een verkoopteam van 18 medewerkers in de twee landen.

 

CONSTRUCTOR, een ‘full-scale’ leverancier van opslag- en logistiekoplossingen voor industrie en handel, breidt zijn dienstenpakket uit met de bulklevering van TRILOGIQ Graphit- en Leantek-producten en -oplossingen in ZWEDEN en NOORWEGEN.

Klanten in alle industriesectoren in Scandinavië kunnen voordeel halen uit de gezamenlijke expertise in LEAN-oplossingen die dit partnerschap te bieden heeft. CONSTRUCTOR is kan vanuit zijn opslag- en assemblagecentrum in Göteborg korte leveringstijden bieden.
TRILOGIQ blijft LEAN-oplossingen direct aan zijn klanten over de hele wereld leveren en waar nodig worden partnerships gevormd die voordeel bieden voor de klant.

Wat uw wensen ook zijn, neem contact op met ons team voor meer advies over continue verbetering, LEAN, standaard- en op maat gemaakte oplossingen.  We staan tot u dienst!

Het Constructor-team, dat samenwerkt met TRILOGIQ op de Logistic-beurs in Kista (Stockholm)

Categories:Graphit|Leantek|Nieuws