EuroServhi ‘ Cleans up in de gezondheidszorg met Lean Manufacturing

EUROSERVHI SOLUTION

Europa’s toonaangevende producent van hygiënische producten verhoogt de productiviteit en prestaties met de op maat gemaakte werkstations.

EuroServhi (European and Health Services SA) zijn Europa’s toonaangevende producent van hygiëneproducten in de gezondheidszorg sector. Het werd opgericht in 1989. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring en een vergaand klantenbestand waaronder grote publieke en private organisaties. Verantwoordelijk voor de zorg, het welzijn en de veiligheid van de werknemers, klanten, patiënten en het grote publiek, de kwaliteit van hun service is wereldwijd gekend en ze zijn actief bij het bevorderen van een gezonde en veilige omgeving voor ons allen.

Ze streven ernaar om elke aanvraag persoonlijk te behandelen, zorgen voor een efficiënte dienstverlening aan de klanten en bieden producten aan zoals hygiënische en bacteriostatische afval verwijderaars, tapijten, ontgeursystemen, insecten lampen, anti-parasieten behandelingen en sanitaire accesoires, vanuit veertien kantoren verspreid in Spanje.

Om de productiviteit te verhogen en het verbeteren van de ergonomie van de werkomgeving van de werknemers, in overeenstemming met hun lean manufacturing beleid, erkenden ze de nood om onnodige bewegingen en tijdsverlies te beperken in werkruimtes om zo hun kosten te verlagen.

Het professionele team van Trilogiq Iberia is begonnen met het ontwerpen en bouwen van multifunctionele ergonomische werkstations om te vermijden dat de werknemer zou moeten grabbelen bewegen of uitrekken om materialen of componenten te nemen.

Deze aangepaste werkplekken bestaan uit een vaste verzamelplaats en een andere voor de aanlevering van de componenten. Door twee mobiele modules toe te voegen voor extra functionaliteit en ruimtebesparing zorgt men ervoor dat alles dicht bij de hand is. Operatoren genieten van de aangepaste ergonomische werktafel die hun beweging zal verminderen en de productiviteit zal verhogen.

EuroServhi is van plan om dankzij de besparingen te investeren op groei en innovatie, zodoende kunnen ze de beste service blijven aanbieden aan hun klanten.

Wordt u geconfronteerd met een uitdaging aan uw productie lijn?

Graphit heeft de perfecte reeks voor gevoelige en hermetische omgevingen om u te behelpen met de uitdaging van uw productielijn. We zijn gespecialiseerd in het creëren van Lean-Manufacturing toepassingen en op maat gemaakte oplossingen.

Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Contacteer ons om onze brochure aan te vragen of om uw wensen te bespreken.