Eenvoudig uw werkplek organiseren

workstationAls ontbrekende of beschadigde gereedschappen u ooit tot wanhoop hebben gebracht, is het tijd om uw werkplek te organiseren!

Werkt u productiever wanneer alles georganiseerd is? Wanneer alles zich op de juiste plek bevindt, kunt u zich veel eenvoudiger concentreren op de taak die u moet uitvoeren. Geen onderbrekingen omdat u naar essentiële onderdelen en gereedschappen moet zoeken. Stelt u zich voor dat uw hele productielijn over dit voordeel beschikt: dat elk stuk gereedschap zich in optimale staat en precies op de juiste plek bevindt.

Met geïntegreerde schaduwborden organiseert u eenvoudig uw werkplek. Ze zijn speciaal ontworpen voor werkbanken, wagentjes en trolleys en helpen u om taken efficiënt uit te voeren door uw gereedschappen op de juiste plek en klaar voor gebruik te houden.
Door aanpasbare en geordende werkbanken met geïntegreerde schaduwborden te gebruiken, kunt u kwetsbare onderdelen, breekbare voorwerpen en gereedschappen met ongewone vormen efficiënt en veilig gebruiken in een productie-, distributie- of onderhoudsomgeving.

shawdoard-usaOmdat schaduwborden ontworpen zijn om gereedschappen precies op de juiste plek te houden, kunnen ze u helpen om veel tijd en geld te besparen. Gereedschappen zijn gemakkelijk te vinden en onderdelen worden beschermd en van elkaar gescheiden gehouden om onnodige slijtage te voorkomen.

Schaduwborden zijn een onderdeel van de 5S-methode wanneer u ze met ergonomische werkplekken, wagentjes en trolleys combineert. Ze kunnen zodanig gemaakt worden dat voorwerpen perfect op aangeduide, gemakkelijk herkenbare plekken passen en daar opgeborgen kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat gereedschappen op de juiste plaats worden teruggelegd en dus eenvoudig terug te vinden zijn wanneer u ze nodig hebt.

Onze schaduwborden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn antistatisch (beschermd tegen elektrostatische ontlading). Ze worden op maat gemaakt voor elke industriële toepassing en sluiten aan bij de behoeften van uw productielijn. Ze worden speciaal gemaakt voor de gereedschappen en onderdelen die u gebruikt, zodat u uw productiviteit kunt verhogen, tijd kunt besparen en uw winst kunt maximaliseren.
Al onze werkplekken, wagentjes en trolleys zijn in bijna elke configuratie te monteren en kunnen met geïntegreerde schaduwborden op een specifieke toepassing afgestemd worden om uiteenlopende gereedschappen en onderdelen te organiseren. De ideale oplossing om voorwerpen te gebruiken wanneer aanpasbaarheid en flexibiliteit vereist zijn om optimale werkmethoden en prestatieverbetering mogelijk te maken.

De onderdelen voor al onze oplossingen zijn volledig uitwisselbaar en herbruikbaar, zodat u toepassingen met eenvoudige gereedschappen kunt wijzigen, aanpassen of verbouwen wanneer uw gebruikseisen veranderen. Gebruikers kunnen hierdoor efficiënt blijven werken, terwijl uw oorspronkelijke investering wordt beschermd door een langere levensduur.

GRAPHIT en LEANTEK bieden een groot aantal elementen, beugels, wielen en accessoires die tot lichte en wendbare oplossingen worden samengevoegd. Deze bieden meer flexibiliteit en kosteneffectiviteit dan vergelijkbare installaties van gelast staal en dergelijke materialen.blue-shadowboard-150x150 shawdowboard-yellowblack tooling-board-2

TRILOGIQ biedt een volledig dienstenpakket aan: consultancy, projectbeheer, ontwerp, bouw en onderdelenlevering.

Neem contact met ons op voor meer informatie over schaduwborden en geïntegreerde oplossingen die precies op uw unieke productiebehoeften worden afgestemd.