Diensten

Procesverbetering

Wij bieden een complete reeks diensten voor de industrie – van het ontwerp en de uitvoering van lean solutions tot aan Kaizen evenementen. Wij verzorgen een volledige logistieke ondersteuning binnen Nederland met een Hoshin vrachtwagen en wereldwijd via onze partners van Trilogiq.


Ontwerpen, bouwen en installeren van oplossingen

Wij bezoeken uw locatie, denken na over uw processen, functionele eisen en uw budget en stellen een maatwerkoplossing aan u voor. Volledige oplossingen worden geleverd op uw locatie en zijn meteen klaar voor gebruik. Bij grotere toepassingen is er eventueel extra montage nodig op uw locatie door ons zeer ervaren montageteam.


Ontwerp en zelf bouwen van oplossingen

Een op maat gemaakt ontwerp en levering van onderdelen die zelf in elkaar gezet kunnen worden.
We bezoeken uw locatie, beoordelen waar uw toepassingen aan moeten voldoen en ontwerpen een maatwerkoplossing. De onderdelen worden geleverd als bouwpakket zodat uw technici dit op locatie in elkaar kunnen zetten.


Levering van onderdelen

Projectingenieurs die bekend zijn met de Graphit en Leantek systemen kunnen onze extra onderdelen bestellen zodat ze hun toepassingen kunnen uitbreiden of aanpassen.


Hoshin vrachtwagens

Onze Hoshin teams staan snel klaar en kunnen toepassingen aanpassen in een veeleisende omgeving. Onze diepgaande kennis op het gebied van industriële processen (en onze uitstekende logistieke ondersteuning) zorgt ervoor dat we snel, flexibel en efficiënt werken en dat u en uw werknemers er zo min mogelijk last van hebben.


Projectmanagement

Wij beschikken over een toegewijd team om het hele proces van uw product te managen: van het ontwerp tot aan het eindproduct.
Dankzij onze ruime ervaring bij het uitvoeren van lean modulaire oplossingen – o.a. grote installaties op meerdere locaties, kleinere ad-hoc projecten of Hoshin evenementen – kunt u er zeker van zijn dat uw oplossing op tijd klaar is en binnen uw budget past.


Voor buitenevenementen

Wij verzorgen een volledige montageservice op locatie voor grote evenementen, zoals de Marathon van Londen.

Klik hier voor meer informatie over onze oplossingen voor Evenementen.

Neem contact op met ons team Downloaden