De voordelen van staal in een gevoelige omgeving

HYGENE TROLLEY
Trolley met bijgeleverde luchtdichte set voor grondige reiniging van operatiekamers.

Voedselbereiding en gezondheidszorg vinden plaats in gevoelige omgevingen die eenvoudig te reinigen en corrosiebestendig moeten zijn.

Roestvrij staal is aangewezen voor duurzame en hygiënische toepassingen waarbij corrosiebestendigheid en infectiebeheersing essentieel zijn.

Onze stalen componenten zijn dankzij hun sterkte en duurzaamheid en de mogelijkheid om ze te recyclen perfect opnieuw te configureren, uit te breiden en aan te passen, met een minimale onderbreking. Zelfs zonder deze voordelen is staal alleen al vanwege de kostprijs vaak de eerste keus.

Veilige voedselbereiding en brandbestendigheid zijn belangrijke redenen waarom vrijwel alle ziekenhuis- en restaurantkeukens met staal zijn uitgerust. Staal is niet poreus, beschermt tegen vlekken en corrosie, is makkelijk te onderhouden en kan worden schoongemaakt zonder agressieve chemicaliën. Vooral hierom is het een veilige keuze voor omgevingen waarin zich geen bacteriën en virussen mogen ontwikkelen.

Staal roest niet, is bestand tegen afschilferen en bacteriën, kan geen vocht opnemen en is sterk genoeg om impact te weerstaan.

MED TECK TROLLEY
Medische trolley voor gebruik op afdelingen en in operatiekamer.

Krassen op oppervlakken kunnen eenvoudig worden weggewerkt met een zachte doek en koper- of metaalreinigers. Daarom kiezen ziekenhuizen en zorginstellingen voor staal als belangrijkste materiaal voor trolleys en transportwagens. Onze stalen oplossingen vervormen niet onder invloed van temperatuur of vochtigheid, zodat lucht en vloeistoffen niet in het staal kunnen doordringen.

Voor meer informatie over onze diensten op maat kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Onze ervaren medewerkers helpen u graag de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.