De toekomst van innovatieve productie

sunna-design-workcells

Informatie wordt op het juiste niveau gepresenteerd voor een maximale impact en maximaal begrip bij Sunna Designs, (bovenstaande foto), waar een aantal oplossingen geconfigureerd en toegepast wordt door Trilogiq France.

Onze modulaire grafiet buizen en beugels worden gebruikt om innovatieve driedimensionale werkstructuren te maken en visuele informatie te presenteren. Werkplekken, productiecellen en ergonomische stapelaars zijn in het hele productiegebied geïntroduceerd.

Schermen worden geïntegreerd in werkplekken en gebruikt door de werknemers om zichzelf te trainen, projecten te plannen en informatie te delen. Dit waarborgt de presentatie van visuele informatie aan werknemers op hun werkplekken op een naadloze manier. Geïntegreerde oplossingen die visueel indrukwekkend zijn en tegelijk duidelijke lijnen en simpele ontwerpen hebben, zijn gemaakt en maken gebruik van de kenmerken van een effectieve en lean productieoplossing.

Sunna Designs heeft een excellente video gemaakt die een glimp biedt in het productieproces van de toekomst.

 

Visuele concepten staan centraal in de lean-aanpak. Door onze samenwerking met fabrikanten die lean omarmd hebben, hebben we visuele managementsystemen weten te maken die passen bij de innovatieve technieken van onze klanten. 

Dezelfde componenten die we gebruiken zijn ook ideaal om frames voor mededelingenborden te maken. Structuren kunnen met alle afmetingen gemaakt worden om visuele informatie weer te geven zoals dat nodig is, in tegenstelling tot oplossingen direct van de plank, die vaak te groot of te klein zijn. Frames worden geïntegreerd in de muren of loopbruggen, en gepositioneerd bij de ingang of uitgang van een werkgebied om informatie te leveren aan werknemers terwijl ze aankomen of vertrekken.

We zijn gespecialiseerd in visuele managementoplossingen, dus contacteer ons om uw behoeften te bespreken. We bieden complete projectmanagementdiensten van concept tot afronding.