Dé perfecte tool in de productie

A RANGE OF KITTING TROLLEYS

Bespaar tijd op de verwerking van stukken en elimineer productie vertragingen door de perfecte kit creatie te ontwerpen voor jullie proces.

Kitting trolleys zijn voornamelijk bestemd voor het assemblage proces en service plaatsen.

Op maat gemaakt in functie van de te uitvoeren taak, onze Kitting Trolleys geven de toegang aan operatoren om alle stukken en componenten dicht bij de hand te hebben voor het creeren van een kit, alles op één plaats verzamelen voor een meer efficiënte assemblage.

Magazijniers kunnen de trolleys klaarmaken zoals gevraagd om de orderpicking klaar te leggen die gebruikt wordt bij het het productieproces. De tijd die nodig is in het productieproces wordt gereduceerd en productie vertragingen worden geëlimineerd.

Karren en trolleys, gebouwd met behulp van ons uitgebreide assortiment van lichtgewicht buisgevormde koppelstukken, wielen en accessoires, in een verscheidenheid van vormen en groottes kan op maat gebouwd worden om zich aan te passen aan de verschillende omgevingen voor het verplaatsen, behandelen en de mobiele opslag van stukken/materialen. Deze zijn ook ideaal voor de bescherming van waardevolle of kwetsbare onderdelen die speciale zorg nodig hebben wanneer zij behandeld worden in werkgebieden.

Onze applicaties kunnen worden samengevoegd tot een permanente of tijdelijke constructie die ten allertijde aangepast, herbouwd of opnieuw geconifigureerd kan worden naar een meubel dat nodig is om de efficiëntie te maximaliseren van de opslag of handeling. Onze componenten kunnen worden hergebruikt voor nieuwe toepassingen waardoor de totale levensduur door kan lopen.

Wij bieden jullie, een volledig consultancy en project service. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.