Bent u klaar voor een nieuwe generatie in modulaire oplossingen?

composite

Trilogiq heeft de compacte beugels in ons composietassortiment opnieuw ontworpen, verstevigd en verbeterd opdat wij onze klanten sterkere structuren kunnen aanleveren.

Trilogiq heeft onze modulaire systemen herzien en gemoderniseerd en biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid, kracht en duurzaamheid. Ons composietassortiment introduceert innovatieve buizen, beugels en onderdelen die zijn verstevigd om zo oplossingen te creëren die geschikt zijn voor een veel breder scala van industrieën en omgevingen.

Composietoplossingen hebben vele voordelen ten opzichte van hun traditionele metalen tegenhangers. De nieuwe componenten zijn extreem vlak en waterdicht, wat zeer belangrijk is voor klanten in de gezondheidszorg, clean room apparatuur en in hightechindustrieën. Zo vindt bijvoorbeeld onze klant Sunna Design, die zonneapparatuur produceert, GRAPHIT een perfecte combinatie met hun nieuw ontworpen, hypermoderne fabriek. Zeer specifieke toepassingen werden ontworpen voor de bescherming van onderdelen en hun opslagbehoeften. Hierbij werd rekening gehouden met de grootte en unieke functies.

We hebben alles zorgvuldig bestudeerd, herzien en verbeterd. GRAPHIT is het resultaat van meer dan twee jaar gezamenlijk onderzoek met gerenommeerde laboratoria en leveranciers gespecialiseerd in composietmaterialen en kunststoffen. GRAPHIT 2 is het resultaat van experimenten met materiaal-, ontwerp- en kleurstudies. Het GRAPHIT2-systeem wordt gebruikt in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, distributie, detailhandel, toerisme, voedselverwerking, algemene industrie, high-end consumenten en hightech omgevingen.

Nieuwe lichtgewicht, hightech composiet beugels, ontworpen voor stevigheid en elegantie, creëren ergonomische en mobiele oplossingen die gemakkelijk te monteren zijn. 41 componenten voor 53 combinaties! Aanzienlijk verbeterd en opnieuw ontworpen voor een vlakke montage, verbeterde grip en een vlotte afwerking.

De Voordelen:

  • Compatibel en Herbruikbaar – Mix-en-Match
  • Lucht- en waterdicht – Gemakkelijk proper te maken
  • Snel en gemakkelijk te assembleren – Vlot en gemakkelijk te behandelen
  • Verbeterde Grip
  • Duurzaam en anticorrosief
  • 65% lichter dan het metaalequivalent
  • Innovatieve en veelzijdige omgang met hoeken

Compatibel met een 28,6 mm diameter buis, de componenten zijn veel lichter dan het metalen equivalent. Bovendien zijn de rolsporen, geleidingen en steunen volledig compatibel met ons composietassortiment

Het GRAPHIT BLACK assortiment combineert de specifieke voordelen van composietsystemen met enkele van de traditionele kenmerken van de klassieke staalsystemen. Resulterend in lichtgewicht, eenvoudig te monteren, slanke, tactiele beugelprofielen en een betere visuele coördinatie met bestaande staaloplossingen. Een groot en creatief aanbod van designgerichte componenten. Dit assortiment is sterker en bevat geavanceerde functies en voordelen tegen een prijs die zeer concurrerend blijft.

Oplossingen worden op maat gemaakt om aan uw unieke noden te voldoen. Er wordt ook een volledige project management service aangeboden om het proces vanaf het concept tot de levering en installatie vlot te laten verlopen.

Kleine wijzigingen aanbrengen in uw proces of activiteit wanneer dat nodig is, is gemakkelijker te implementeren, waardoor u geen tijd en geld hoeft te verspillen aan het aanpassen van geen compatibele oplossingen. Deze aanzienlijke en duurzame prestatieverbeteringen in uw lean management processen zullen na verloop van tijd voor een voortdurende verbetering zorgen.

Onze beugels zijn glad en afgerond waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn en zo ook schade aan de apparatuur voorkomt. Voor velen is het grootste voordeel dat alle componenten steeds opnieuw kunnen worden hergebruikt, en dit zonder hun uiterlijk, kracht of integriteit te verliezen. Er zijn minder vervangingsonderdelen nodig en het langdurige gebruik van het systeem levert een uitstekend rendement op. De montage is ook stiller dan bij vergelijkbare metalen systemen. Ons gepatenteerde Trilogiq softgrip materiaal is verbeterd voor een betere grip, betere schokabsorptie en de capaciteit om grotere maximale belastingen te ondersteunen.

Een polymeerinzetstuk houdt de moer en schroef op de juiste positie zodat ze met één hand en eenvoudig gereedschap kunnen worden samengebracht. De montage kan tot 30 procent sneller zijn dan bij conventionele systemen, waardoor de stilstand tijd wordt verminderd en de productiviteit wordt verbeterd.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een offerte.