Bent u klaar voor de volgende generatie modulaire oplossingen?

composite

Trilogiq heeft de compacte koppelstukken van onze composietlijnen herontworpen, versterkt en verbeterd om onze klanten sterkte structuren te kunnen bieden.

Trilogiq heeft haar modulaire systemen herzien en gemoderniseerd, en biedt ongekende veelzijdigheid, kracht en duurzaamheid. Met onze composietlijnen introduceren we innovatieve buizen, koppelstukken en accessoires die zijn versterkt om passende oplossingen te bieden voor een nog veel breder scala industrieën en omgevingen.  

Composietoplossingen hebben veel voordelen ten opzichte van de traditionele metalen versies. De nieuwe onderdelen zijn extreem passend en waterdicht, wat belangrijk is voor klanten in de gezondheidszorg, apparatuur van cleanrooms en in de hightechindustrieën. Kijk bijvoorbeeld naar onze klant Sunna Design, die zonnepanelen en -accessoires produceert en in GRAPHIT de perfect harmonie heeft gevonden met hun nieuw ontworpen moderne fabriek. Er zijn zeer specifieke toepassingen ontworpen voor de bescherming van onderdelen en opslagvereisten, rekening houdend met afmetingen en unieke functies.

We hebben alles zorgvuldig bestudeerd, herzien en verbeterd. GRAPHIT is het resultaat van meer dan twee jaar onderzoek in samenwerking met grootschalige laboratoria en leveranciers die zich specialiseren in composietmaterialen en kunststoffen. GRAPHIT 2 komt voort uit experimenten met materialen, ontwerpen en kleuren. Het GRAPHIT2-systeem is geschikt voor veel verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, logistiek, detailhandel, toerisme, voedselverwerking, algemene industrie, grootschalige consumenten en hightechomgevingen.

Nieuwe hightech lichtgewicht composietkoppelstukken, ontworpen met oog op een grotere kracht en elegantie, bieden ergonomische oplossingen en mobiliteitsoplossingen die gemakkelijk zijn op te zetten. 41 onderdelen voor wel 53 combinaties! Significant verbeterd en herontworpen voor een goede pasvorm, verbeterde grip en strakke afwerking.

De Voordelen in het kort:

  • Compatibel en Herbruikbaar – Mix en Match
  • Lucht- en Waterdicht – Gemakkelijk te reinigen
  • Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten – Soepel en gemakkelijk te gebruiken
  • Versterkte Grip
  • Duurzaam en Corrosiewerend
  • 65% Lichter dan metalen equivalent
  • Innovatieve en veelzijdige methode voor het managen van hoeken

Geschikt voor 28,6 mm diameter buis, onderdelen zijn veel lichter dan de metalen equivalent.
De rollenbaan, geleiders en voetstukken zijn perfect geschikt voor onze composietlijn.   

De GRAPHIT BLACK-lijn combineert de speciale voordelen van composietsystemen met een aantal traditionele eigenschappen van klassieke stalen systemen. Het resultaat is lichtgewicht, tactiele, gemakkelijk te monteren, slanke koppelstukprofielen en betere visuele coördinatie met huidige stalen oplossingen. Een breed creatief assortiment aan ontwerpgerichte onderdelen. Deze lijn is sterker en heeft geavanceerde eigenschappen en voordelen voor een prijs die evengoed concurrerend is.
De oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan uw unieke eisen, en een volledige projectmanagementdienst staat voor u klaar om het proces van concept tot oplevering en installatie makkelijker te maken.

composite solutionDe GRAPHIT BLACK-lijn combineert de speciale voordelen van composietsystemen met een aantal traditionele eigenschappen van klassieke stalen systemen. Het resultaat is lichtgewicht, tactiele, gemakkelijk te monteren, slanke koppelstukprofielen en betere visuele coördinatie met huidige stalen oplossingen. Een breed creatief assortiment aan ontwerpgerichte onderdelen. Deze lijn is sterker en heeft geavanceerde eigenschappen en voordelen voor een prijs die evengoed concurrerend is.

De oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan uw unieke eisen, en een volledige projectmanagementdienst staat voor u klaar om het proces van concept tot oplevering en installatie makkelijker te maken.

Kleine aanpassingen maken aan uw processen of werkzaamheden wordt makkelijker, waardoor de tijd en financiële belasting van het passend maken van ongeschikte oplossingen, wordt teruggedrongen. Deze significante en duurzame prestatieverbeteringen van uw slanke productieprocessen leiden uiteindelijk tot continue verbetering.

Onze koppelstukken zijn glad en gerond, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn en wat schade aan uw apparatuur voorkomt. Het grootste voordeel voor velen is dat alle onderdelen keer op keer kunnen worden hergebruikt, zonder hun uiterlijk, kracht of integriteit te verliezen. U hoeft minder onderdelen te vervangen en de bruikbaarheid van het systeem op de lange termijn levert een zeer goed investeringsrendement. De montage is ook nog eens stiller dan vergelijkbare metalen systemen. Onze gepatenteerde Trilogiq soft-gripmateriaal is verbeterd met een sterkere grip, betere schokabsorptie, en de mogelijkheid een hogere maximumbelasting te ondersteunen.

Een inzetstuk van polymeer houdt de schroef en moer op de juiste positie, zodat ze met één hand en met simpele gereedschappen kunnen worden samengebracht. De montage is tot 30% sneller dan bij conventionele systemen, wat stilstand in uw productielijn terugdringt.

Download de brochure of neem nu contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte.