Bent u geïnteresseerd in een onmiddellijke verbetering van uw workflow?

kanban-racking825

 Zetten groeiende productie-eisen steeds meer druk op uw productielijn?

Als u steeds meer onderdelen aan de baanapparatuur moet toevoegen, denkt u waarschijnlijk na over de veiligheidsproblemen en logistieke problemen van zwaardere en frequentere ladingen. Kanban Racking solutions biedt de extreem precieze levering van first-in-first-out efficiëntie in productieprocessen en voorraadmanagement en maakt just-in-time voorraadrotatie en –aanvulling mogelijk.

Een 2/3 baksysteem managet het voorraadbeheer en de aanvulling hiervan, om zo het aantal handmatige bewegingen en handelingen te verkleinen. Ladingen kunnen door een transportband geleverd worden, vast staan op het punt van levering en handsfree naar de stellingen met baanapparatuur geleverd worden, klaar voor de productie. De stellingniveaus zijn zo aangepast dat ze dankzij een hellingshoek direct zicht geven op de lading, terwijl de inhoud makkelijk toegankelijk is. Oplossingen worden ontworpen voor het management en de levering van zware ladingen van de kitting cell naar de plekken in de assemblagelijn waar ze gebruikt worden. Mobiele units kunnen voor extra en flexibele toegang tot het assemblageproces zorgen, om items te vervangen terwijl ze in gebruik zijn.

Als een bak verwijderd wordt, neemt een andere bak zijn plaats in en wordt de lege bak langs de stellingen gereden om bijgevuld te worden.

Dit proces verzekert uw werknemers ervan altijd op het juiste moment toegang te hebben tot voorraden, zodat ze niet van hun werkplek weg hoeven om nieuwe voorraden te halen.

Onze modulaire oplossingen maken het mogelijk om snel en eenvoudig wijzigingen door te voeren in het proces en de workflow. U kunt toepassingen voor specifieke processen overal in de fabriek optimaliseren, en in de opslag en beweging van componenten langs de productielijn.

We leveren een reeks van modulaire systemen, die aangepast kunnen worden op een verscheidenheid van oplossingen, waaronder live-opslag, karretjes, trolleys en ergonomische werkstations zoals die in Kanban gebruikt worden, first-in-first-out voorraadmanagement en door het hele productieproces. Deze kunnen makkelijk en snel aangepast of opnieuw geconfigureerd worden om te passen binnen eventueel veranderde processen

Neem contact met ons op voor ons complete aanbod, consultancy, projectmanagement, ontwerpen, constructie en componentleveringsdiensten.